Monday, July 1, 2013

Hello New York!

Dagen i dag kan beskrives med det hippe ordet ”chill”. Mamma, Eskil og Ingvild gikk litt rundt i NYCs gater og slappet av på hotellet.
Og da kan det lures på hvor det såkalte mannfolket i flokken er. Han satt på flyplassen og ventet på hans to favorittpersoner, søstrene Holstad, som skulle ankomme i dag! Kanskje litt i drøyeste laget å vente 9 timer før, men varmer mitt ungdomshjerte at han savnet oss sånn. Men til slutt kom Maria og jeg og hele USA jublet. Kanskje ikke hele USA men pappa virket glad.


Når det gjelder flyturen inneholdt den dårligste flymaten vi hadde smakt, greit utvalg av filmer (men utrolig nok orket vi ikke mer enn én før vi sovna) og bare to småunger som skreik. 


Når vi ankom hotellet overdreiv ikke foreldra om størrelsen på rommet. Et rom med to små dobbeltsenger, et skrivebord, et skap og en tv + et lite bad. Og der hadde vi klart å stappe inn 8 kofferter og forskjellig håndbagasje og en rullestol.
Sengfordelingen ble: Maria, mamma og jeg i en, mens guttaboys fikk den andre. 

 
Eskil hadde allerede sovnet når vi kom, men etter en halvtime med å prøve å ikke vekke den sovende prinsen, våknet han uansett, og om vi dømmer utifra smilet hans, var han ganske glad for å se oss. Det var det beste smilet å få som velkomst! 
 

No comments:

Post a Comment