Monday, July 1, 2013

Moderne Kunst og Pizza

Maria og pappa stakk tidlig om morgenen for å komme seg til Jersey og besøke Carlos bakery, fra den kjente serien fra TLC. Men på grunn av to timer kø for å komme seg inn, var det å ta et bilde og stikke igjen. Videre gikk turen til Guggenheim museet. Og da mener jeg at turen gikk dit. For for mamma er ikke 61 kvartal i NYC spesielt mye, så vi måtte gå. 61 kvartal er mye. Vi brukte 1 og en kalv time i 30 grader. * tommel opp *
Men vi kom oss frem og fikk sett ganske stilig kunst av James Turrell, en kunster som jobber mye innenfor lys og rom. Ganske kult. 

Etter noen timer med seriøse annalyser av moderne kunst og god gammel Picasso ruslet vi gjennom store deler av Central Park og viderer ned gjennom Times Square og hjem til hotellet. På veien stoppet vi og kjøpte pizza som vi tok med oss og spiste på hotellet. Våre kjære foreldre tik hverandre ut på date litt etter, som viste seg å bli omgjort til invadere-Ekrollene-på-hotellrommet-slik-at-de-ikke-skulle-få-legge-seg-etter-en-slitsom-dag besøk.
Mens vi barna koste oss forran TVen.


No comments:

Post a Comment