Friday, July 5, 2013

On Top of The Rock


Dagen i dag startet på klokkeslettet 7. 
Og siden vi er familien Holstad kom vi oss ut dørene litt senere enn planlagt for å møte Ekrollene.
I dag skulle vi først til Rockefeller Center! Hele gjengen kom seg opp 70 etasjer + et sett med rulletrapper, til toppen. På veien fikk vi tatt bilde som gjengen fra 1932 hvor vi satt på en byggestolpe (men bildet ble ikke kjøpt). Så fikk vi liten innføring i underholdningsdelen bygget har bidratt med.
Til slutt gikk turen oppover. Se selv hva vi fikk med oss!
Når vi hadde slikket nok sol på toppen fortsatte vi opp mot Central Park, med en tur innom Nike butikken og Mac-glasshuset, og butikk hvor vi kjøpte mat og frukt. Pleddet ble lakt ut og vi kunne kose oss noen timer i Central Park med frukt og sol.
"få se magemusklene" - Sten-Even - 


Vi var der kanskje litt for lenge og sola var litt for varm så vi måtte innom hotellet å stelle oss litt etter ei stund. Eller planen var iallefall det. Men Maria hadde funnet NY største godteributikk! Og vi kan ikke si nei til NY største godteributikk, kan vi vel?
Så da ble det å springe til hotellet og springe ut igjen. Pappa hadde tatt seg en tur til sjømannskirken mens vi skremte NYs gater med vår raske sprang. men rakk også det vi hadde planer om, nemlig Hillsong NYs møte!  
Så en halvsvett gjeng med sunnmøringer fikk plassen "reserved family" i et ganske kult festlokale. Og møtet var supert!
Det var deilig å få litt påfyll, Hillsong-style. 
En av de som var på senen var Joe, noe som gjorde meg litt starstruck siden jeg har smeltet til sangstemmen hans siden jeg hørte Hillsong United for første gang.
Folk var så grei og kom bort å startet samtaler med oss + at vi fikk m&m's * tommel opp *
Når vi kom ut av lokalet var det blitt mørkt så vi bestemte oss for å kjøpe mat vi kunne ta med oss å sitte utenfor hotellet. 
Bordene der var ganske tunge så det ble til at vi satt på to bord og nesten ropte til hverandre.


Så sa vi farvell og god natt osv, gikkopp og pakket klar til morgendagens eventyr!


No comments:

Post a Comment