Sunday, August 4, 2013

Cowboyboots og morelletrær


Vi våknet i dag med nyhetene om at dette var den varmeste dagen på lenge! Deb hadde laget et opplegg for oss der alle våre ønsker var tatt med, hærlige dame! 
Vi startet dagen med en deilig blåbærkake som Deb hadde laget, før vi hoppet i bilen for omvisning på noen av plantasjene i området. Da har allerede Keith og tvillingene vært på jobb noen timer, for å plukke ned før det ble for varmt, men Keith tok seg fri for å vise oss rundt. Så dro vi igjennom Methow hvor vi fikk vist de forskjellige husene som familien opp igjennom har vært involvert i.
Turen stoppet først i et av byens store Cowboybutikker! Her ble det handlet Cowboy boots og Cowboyhatter. Howdyy! ..... jah.... Uansett, det var ganske kult og syns det var ganske eksklusivt. 

 

Etter en deilig lunsj var det omvisning på nye plantasjer som tilhørte anlegget! Man tenker seg da masse trær fylt med moreller! Drømmetilværelse!! Etter hvert skjønte vi at det ikke er for hvem som helst å få frem slike bær. Her ligger det generasjoner med kunnskap og passion for hva man driver med. Vi er så imponert, og det er en helt ny verden for oss. De har rikelig med epletrær og pæretrær også, men det var enda noen uker til de var klar for høsting.
Etter flotte omvisninger, kilovis med moreller og shopping, var det middag hos Kristin og familien. Kristin er Deb og Keiths datter. De bor litt lenger nedi dalen midt i en skog av frukttrær, så vi hadde ikke møtt de før. Dette var også en utrolig koselig familie, eldste sønnen Luke var bortreist, men ellers fikk vi møte alle barna. Det var Emily, Isaac og Ethan. 

Etter store porsjoner med is bar det tilbake til bobilen (jeg og Maria fikk tilbud om å sove inne med Deb, noe vi takket veldig positivt ja til) en god natt søvn! For en flott dag <3

No comments:

Post a Comment